Ajutor pentru Salvatori. Un ambulanțier din Constanța, aflat în comă, are nevoie urgentă de sânge

Memet Demirel de la SAJ Constanța are nevoie de sânge ca să trăiască

Un ambulanțier din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța are nevoie urgentă de rezerve de sânge pentru a lupta cu o boală grea, fiind internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din capitală.

Memet Demirel are 53 de ani și este ambulanțier la SAJ Constanța de 12 ani. În urmă un an a fost diagnosticat cu ciroza hepatică, iar acum au apărut complicațiile – insuficiență renală și hepatică, fiind internat în Secția ATI 3 din Spitalul Fundeni din București, în comă, intubat. Pentru a se putea lupta cu boala, are nevoie de transfuzii mari de sânge. Colegii săi de la Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea fac un apel la constănțeni și nu numai, să doneze sânge, la orice centru de recoltare, specificând: pentru Memet Demirel, internat în Secția ATI3 a Spitalului Fundeni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*