AIESEC Constanța, cea mai mare organizație pentru tineri, recrutează!

Recrutare AIESEC
Recrutare AIESEC

AIESEC este o organizație internaţională de tineri condusă de tineri care doresc să aducă un impact societății din care fac parte și dezvoltarea de abilităţi de leadership în tineri. AIESEC este prezentă în 127 de tări și teritorii iar în România este prezentă în 16 centre universitare. AIESEC oferă tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani prin intermediul stagiilor de voluntariat și a experiențelor internaționale practică profesională și îi ajută să își dezvolte abilități de leadership, benefice unei viitoare cariere profesionale.

“Oferim tinerilor experiențe practice prin care pot învăța cum să construiască un proiect, să îl planifice și să îl ducă la bun sfârșit, dar și să muncească în echipă alături de alți studenți implicați. De asemenea considerăm că experiența de voluntariat este una avantajoasă, având în vedere că în zilele noastre această activitate este foarte căutată de angajatori” spune Octavian Dinu, Președinte AIESEC Constanța.

AIESEC a fost fondată în 1948, iar în Constanța este prezentă din 1991. Tinerii pot asimila abilități de lucru în echipă și conducere a unei echipe, dar și experiență în domenii precum time management sau project planning prin schimbul intercultural de experiență.

“Consider că am acumulat foarte multă experiență până acum în AIESEC și doresc să ofer această oportunitate și altor tineri. Abilități ca vorbitul în public, organizarea timpului, sau administrarea de proiect sau tehnicile de vânzări sunt necesare aproape în orice domeniu vor alege aceștia să își construiască o carieră” precizează Vasiliu Vlădut, VicePreședinte de Resurse Umane în AIESEC Constanța.

Inscrierile se pot face pana la 3 martie, accesand formularul de aici, sau vino la sediul organizației, în Campusul Universității Ovidius, Corp A, Aleea Universității, nr. 1, etajul  1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*