FOTO VIDEO Cea mai aglomerată zi din an la Delfinariu. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a fost luat cu asalt de turiști

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Mii de turiști au dat buzna la Delfinariu pe 4 iulie. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a fost nevoită să introducă astăzi două spectacole suplimentare la Delfinariu.

Astfel, la orele 13 și 17.00, vizitatorii au putut să vadă jocul delfinilor. Însuși directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă a venit la fiecare spectacol și a ținut turiștilor o mică lecție de biologie despre apariția și dezvoltarea delfinilor.

Vremea rea de noaptea trecută, dar și ploile din această dimineață i-au gonit pe turiști de pe plajă. Singura alternativă la îndemâna celor care au venit pe litoral este o vizită la Delfinariu, Microrezervație, Planetariu sau Acvariu.

Conducerea Delfinariului reamintește turiștilor că grupurile mai mari de 10 persoane își pot face o rezervare prin email cu o zi înainte. Doritorii trebuie să trimită un email pe adresa rezervari@delfinariu.ro. Nu se vor lua în calcul rezervarile trimise și primite în aceeași zi pentru reprezentațiile din ziua respectivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*