Adolescent inconștient – s-a urcat la volan deși nu avea permis și a încercat să fugă de poliție

Șoferul fugar a ajuns cu mașina în afara părții carosabile. FOTO Facebook

Un adolescent din Tulcea a plecat să își plimbe prietena minoră cu mașina, chiar dacă nu avea permis de conducere. Când i-a ieșit poliția în față și i-a făcut semn să tragă pe dreapta, tânărul șofer a băgat piciorul în accelerație și s-a oprit în cele din urmă în afara drumului, după ce a avariat și alte mașini.

Urmărirea a început în localitatea Ovidiu, pe DN 2A, după ce tânărul aflat la volan nu a respectat indicațiile unui agent de poliție de a trage pe dreapta. Nu a ajuns prea departe pentru că, la ieșirea spre Constanța a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit două mașini staționate, iar apoi a ieșit în afara părții carosabile, lovindu-se de un mal de pământ.

Din fericire, nu a fost nimeni rănit. Polițiștii au stabilit că șoferul în vârstă de 18 ani din Tulcea nu avea permis de conducere și se afla în mașină cu prietena sa, în vârstă de 17 ani.

Polițiștii rutieri i-au întocmit tânărului dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*