Administrația Bazinală Dobrogea Litoral este pichetată de către constănțenii nemulțumiți de ceea ce se întâmplă cu plajele

Numărul turiștilor sosiți anul trecut în județul Constanța a scăzut cu mai mult de un sfert față de aceeași perioadă din 2019

Constănțenii sătuli de jaful de pe plajele publice și alte nereguli de pe acestea, organizează un protestul public față de Administrația Bazinală Dobrogea Litoral, comisia de specialitate a Primăriei Constanța aprobând protestul

Potrivit organizatorilor, Grupul se Dialog și Bună Conviețuire, protestul va avea un caracter paşnic, prilej cu care se va depune și o petiţie scrisă, rezultată în urma dezbaterilor publice pe care le-a organizat la Casa de Cultură din municipiul Constanța.

Participanţii la dezbateri au cerut organizarea acestui protest, solicitând o serie de răspunsuri, la mai multe probleme:

  • nerespectarea gradului de ocupare al plajelor, 70%(ocupat) – 30%(liber) (Staţiunea Mamaia)
  • nerespectarea suprafeței de 5 metri pătrați aferenți fiecărui șezlong (Ex: Plaja Perla, Plaja Reyna, etc).
  • neaplicarea legilor în vigoare de către autorități.
  • cerere adresata A.B.A.D.L. de a se pune la dispoziție contractul de modernizare al plajelor, cu fonduri europene.
  • nerespectarea termenului european de 5 ani în privința utilizării comerciale a plajelor nou create.(2015-2020)
  • panouri cu schița plajei instalate obligatoriu pe fiecare plaja.

Protestul are loc vineri, 12 iulie, în fața A.B.A.D.L., de pe strada Mircea cel Bătrân, Nr.127, în intervalul orar 11:00 – 12:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*