Ada Milea îl aduce pe Apolodor la Doors Club

Doors Club Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Doors Club Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Doors Club vă invită, Duminică, 28 mai, ora 11:oo, la spectacolul „Apolodor”, după „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum, cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Ada Milea – un concert cu personaje, o „hartă muzicală” a călătoriilor pinguinului Apolodor pe glob.

Pinguinul e solist la circ în Bucureşti, însă dorul de fraţii săi din Labrador îl face să plece în lume, în căutarea acestora. Călătoria îl duce prin locuri exotice precum Sahara, Madagascar sau Uruguay, scoţându-i în drum personaje interesante şi primejdii nebănuite. Odată ajuns în Labrador, pinguinului i se face dor de casă şi de colegii de la circ şi nu îşi doreşte decât să se întoarcă de unde a plecat.

„Apolodor e un tonic estetic, un cocteil de forță imaginativă, emoție și energie. De calitate premium. Precum Cartea cu Apolodor care l-a inspirat, spectacolul Naționalului clujean e, sub aparența jovialității ludice și a umorului suav, o modalitate de a privi atent lumea înconjurătoare, în încercarea de a o desluși cât mai bine” – Oltița Cîntec, critic de teatru.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se vor pune la vânzare la sediul clubului, de luni, 22 mai. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*