Activități distractive de vară în pridvorul bisericii de lemn „Sf. Mina” din Constanța

Tab[ra de var[ de la biserica Sf. Mina. FOTO Arhiepscopia Tomisului

În Constanța, a debutat cea de-a IV-a ediție a școlii de vară la parohia „Sf. Mina” din Constanța printr-o rugăciune de binecuvântare.

40 de copii dornici de joacă și de învățat lucruri folositoare în viață, însoțiți de părinți sau de bunici, și-au dat întâlnire în curtea bisericii, pentru a participa la tabăra „Activități distractive de vară în pridvorul bisericii”.

Astfel, până pe 30 august, de luni până vineri, între orele 10.00-13.00, copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani vor avea parte activități diverse, după cum urmează:

  • Luni: Atelier de broderie – prof. Marinela Ciobotaru;
  • Marți: Atelier de olărit – prof. Traian Drăgan;
  • Miercuri: Mâini dibace – prof. Maria Irinel Marangic;
  • Joi: Atelier de pictură – prof. Gabriela Moise;
  • Vineri: Curs de prim-ajutor/Reguli de circulație rutieră – voluntari.

După activități, copiii vor servi fructe, se vor juca sau pot lectura cărți în curtea bisericii. La încheierea școlii de vară, cei mici vor avea parte de surprize din partea parohiei și a partenerilor.

„Activități distractive de vară în pridvorul bisericii” este un program gratuit, conceput și inițiat de către preot paroh Claudiu Banu, în colaborare cu voluntari inimoși.

În edițiile precedente au participat, în total, 150 de copii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*