Achiziții cusute cu ață albă (la propriu). Primăria Constanța cheltuie 36.000 lei pe sacoșe cadou, agende și calendare

Primaria Constanța. FOTO Catalin Schipor

790 de sacoși cadou personalizate, la fel de multe agende și tot atâtea calendare. Cifrele atât de precise reprezintă nevoile Primăriei Constanța.

Municipalitatea scoate din buzunarele noastre o sumă de peste 36.000 lei, iar cerințele sunt cât se poate de exacte.

Achiziția organizată de Primărie cu doar câteva zile înainte de Crăciun a fost făcută pentru mai multe materiale promoționale.

Agendele Premium, de exemplu, au nevoie de un bloc interior detașabil, 336 pagini cu tipar la două culori, semn de carte și colț perforat. Cultura generală a celor ce vor beneficia de aceste tipărituri va fi îmbogățită de o hartă a României, una a Bucureștiului (Nu a Constanței) și o hartă politică a lumii. Prima pagină și coperta trebuie să aibă sigla Primăriei.

La fel de precise sunt și cererile pentru agendele medii sau cele standard. Aici Primăria Constanța vrea neapărat un cotor rotunjit, timbru sec cu marcajul anului și un calendar pe următorii doi ani.

Nici la sacoșe, Primăria Constanța nu face rabat la calitate. Pentru 5500 lei (TVA inclus), municipalitate vrea să primească aproape 800 sacoșe cu personalizare integrală și policromie. Șnurul textil trebuie să fie neapărat alb și să poarte sigla Primăriei.

O singură întrebare avem: De ce a publicat Primăria Constanța anunțul de achiziție pe data de 18 decembrie și a cerut ca ofertele să fie predate în mai puțin de 2 zile?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*