Accidente pe bandă rulantă în județul Constanța

Opt bărbați reținuți după un scandal dintr-un restaurant din stațiunea Mamaia. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști constanțeni s-au confruntat în noaptea de 2 spre 3 august cu mai multe accidente rutiere. Evenimentele s-au soldat doar cu persoane rănite și pagube materiale.

În seara de 2 august, în jurul orei 18.20, o femeie, de 54 de ani, în timp ce conducea autoturismul Dacia, pe str. G-ral Boierescu din Mangalia, dinspre strada Avram Iancu spree str. Griviței, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului STOP, a pătruns în intersecția cu str M. Basarab. Aici, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot, condus de o femeie, de 46 de ani, care circula pe drumul prioritar. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto din cea de-a doua masina.

În aceiași seară, la ora 20.54, un bărbat, de 21 de ani, a condus autoturismul marca BMW, pe bulevardul 1 Mai din Constanţa, dinspre Far către Gară. Când a ajuns în dreptul unui restaurant, a surprins şi accidentat uşor ofemeie, de 61de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din stânga conducătorului auto.

Câteva minute mai târziu, la ora 20.56, o femeie, de 39 de ani, a condus autoturismul marca Mercedes în incinta staţiei Peco Rompetrol, de pe bdul A.Lăpuşneanu, zona Oxford. Aici pe fondul neatenţiei, a surprins şi accidentat uşor un turist, de 14 ani, care se deplasa în stația Peco.

Un minor, de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din dreapta unui conducător auto a fost rănit în aceiași seară, în jurul ireo 21.30. Accidentul s-a produs în zona gării CFR Constanţa, cap linie microbuz Constanţa – Cumpăna.

Aproape de miezul nopții, la ora 23:04, un tânăr, de 17 ani, a condus un motoscuter, de 125 cmc, neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, din direcţia centru către Hârşova. Ajungând la intersecţia cu str. Vasile Alecsandri, a pierdut cotrolul direcţiei spre dreapta, intrând în coliziune cu un gard. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de moped,precum şi a unui minor, de 15 ani, pasager pe locul din spate.

Conducătorul motoscuterului emana halenă alcoolică şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel i s-au recoltat probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident cu un motoscuter a fost înregistrat jumătate de oră mai târziu. Un bărbat, de 27 de ani, a condus motoscuterul marca Piaggio, pe str. Trandafirilor din mun. Constanţa, dinspre str. Poporului şi ajungând la intersecţia cu str. Răsuri, din neatenţie şi din lipsă de experienţă, a pierdut cotrolul asupra direcţiei, căzând pe carosabi. Bărbatul nu poseda permis de conducere.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*