FOTO Accident grav la intrarea pe Autostradă. Un militar a murit

Un pompier de la descarcerare evaluează situația la un accident rutier grav

Un accident grav s-a podus joi dimineață, la ieșirea din localitatea Ciocârlia spre autostradă. Se pare că este vorba de o singură victimă, încarcerată. La fața locului au fost trimise echipaje medicale, dar și cel de Descarcerare a ISU Dobrogea din stația Palas.

Știre în curs de actualizare

La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD.

Pacientul din accident a fost declarat decedat.

UPDATE

Accidentul s-a produs pe vechea bucată de drum ce făcea legătura între Ciocârlia și Murfatlar, înainte de a se construi pasajul pe sub autostradă. Potrivit anchetei polițiștilot, șoferul se deplasa pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocârlia de Sus către A2, iar pe fondul neatenției în conducere a părăsit partea carosabilă spre dreapta, pe vechiul drum. Aici a intrat în coleziune frontală cu un parapet de beton, care, în urma impactului a fost aruncat la aproximativ 10 metrii. Mașina s-a răstogolit și ea în afara părții carosabile. Șoferul era Ban Gabriel de 32 de ani, sergent major la UM 01459.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*