Accident grav în apropiere de localitatea 23 August. O femeie a murit și doi bărbați au ajuns la spital

Accident mortal

Un teribil accident rutier a avut loc sâmbătă seara pe Drumul Național 39, pe drumul de la 23 August la Olimp. Un autoturism în care se aflau trei persoane a ieșit de pe carosabil într-o curbă și s-a răsturnat.

Inițial, persoana care a sunat la numărul de urgență 112 a spus că sunt patru victime, dar pompierii și cadrele de la ambulanță au găsit doar trei. O mașină de descarcerare, două ambulanțe, două autospeciale SMURD și una de stingere a incendiilor s-au deplasat la locul indicat.

Salvatorii au găsit un autoturism Toyota Land Cruiser cu numărul CT 97 SRY care era răsturnat în afara părții carosabile. Persoanele aflate în mașină erau încarcerate. Medicii nu au mai putut face nimic pentru o pacientă în vârstă de 48 ani care și-a pierdut viața. Un bărbat de 46 ani cu traumatism cranio-facial și un altul de 50 ani cu politraumatisme au fost transportați la Spitalul Mangalia.

UPDATE: Iată și raportul oficial al Poliției Rutiere Constanța:

“În data de 02.04.2016, în jurul orelor 20.00, C.G. (bărbat de 46 ani din 23 August), a condus autoturismul marca Toyota Land Cruiser, pe DN 39, dinspre com. 23 August către Mangalia şi ajungând în curba de la   km 32+800  , pierde controlul volanului, părăseşte partea carosabilă prin dreapta, unde se răstoarnă.   

În urma accidentului a rezultat decesul la fata locului a lui U.G. (femeie de 48 ani din Mangalia), pasageră pe locul din dreapta faţă, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi a lui K.B. (bărbat de 50 ani din Mangalia), pasager pe locul dreapta spate.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*