Accident grav cu cinci victime, în localitatea Hârșova

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de 11 iunie, în jurul orei 23.00, când un tânăr aflat la volanul unei mașini a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Harșova, către Constanța, iar pe fondul neatenției a pierdut controlul direcției, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune ușoară cu un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se. A rezultat vătămarea corporală ușoară a doi bărbați, de 36, respectiv 46 de ani, pasageri în primul auto.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, starea victimelor la preluarea de la locul accidentului era:

  • o victima cu traumatism toracic
  • o victima cu traumatism membru inferior
  • 3 victime cu escoriații care au refuzat transportul la spital.
    Primii doi transportați la Spitalul Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*