Academia Navală își deschide porțile pentru constănțeni. Poți să vezi cum arată cele mai performate simulatoare de navigație de la noi

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală “Mircea cel Bătrân” primește oaspeți timp de doua zile. Pe 3 și 4 decembrie au loc Zilele Porților Deschise. Sunt aniversați în acest fel 143 ani de existență a instituției.

Cadrele didactice și studenții vor prezenta oferta educațională pentru admiterea 2016 și programul consultațiilor în vederea pregătirii pentru acest examen.

Vizitatorii sunt așteptați joi și vineri între orele 9 și 17.00. Cei interesați vor avea ocazia să facă un tur al celor mai performante simulatoare de navigație de pe la noi și pot să discute cu marinarii experimentați sau cu cei care acum sunt cadeți.

„Este un lucru cunoscut faptul că meseria de marinar este una frumoasă, dar dificilă şi deosebit de complexă. Să descoperi secretele mării, departe de casă şi de cei dragi, nu este pentru oricine. Vreme de 143 de ani, instituţia pe care am deosebita onoare să o conduc a pregătit mii de specialişti în domeniul marinei. În tot acest răstimp, Academia a trecut inevitabil prin numeroase transformări, dar valorile și principiile pe care și-a construit renumele au rămas neschimbate”, a declarat Prof. Univ. Dr. Ing. Vergil Chițac, Rectorul Academiei Navale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*