Abonații RAJA din Poarta Albă au rămas fără apă la robinete în urma unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Poarta Alba,  RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 10 octombrie, în intervalul orar 12.30 – 16.00.
De întreruperea de apă sunt afectați toți consumatorii din localitatea Poarta Albă.
„Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor si reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“,au transmis reprezentanții RAJA.
UPDATE:
Ca urmare a problemelor întâmpinate pe timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Poarta Albă,  echipele de intervenție ale RAJA S.A. sunt nevoite să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 19.30

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*