A V-a ediție a Festivalului de Flaut „Marea Neagră“ se ține în perioada 26-28 februarie la Constanța

Constănțenii sunt așteptați la Festivalul de Flaut

Iubitorii muzicii clasice, sunt invitați la a cincea ediție a Festivalului de Flaut, MAREA NEAGRĂ , desfășurat în perioadă 26/28 februarie în Constanța.

Concertul Simfonic Extraordinar va avea loc pe data de 26 februarie începând cu ora 19.00 în Sala de Concerte „Sergiu Celibidache“, a Colegiului de Arte Regina Maria, zona Casa de Cultură Constanța.

În program va fi Concertul pentru Flaut și Harpă în Do Major de Mozart, Andante și Rondo pentru Două Flaute de Franz Doppler și Simfonia nr 34 în re minor de Haydn. Soliștii concertului vor fi,Daniel Hai Sung Park și Veronica Jungha Suh din Korea de Sud și Măria Baldea și Gabriel Marin, România. Ei vor fi acompaniați de Black Sea Simphony Orchestră, la pupitru fiind dirijorul korean Sung Goo Kim.

Al doilea eveniment din cadrul festivalului va avea loc miercuri 28 februarie ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța și va fi un Recital Duo Flaut susținut de flautistă Elena Cecconi din Italia și Gabriel Marin din Constanța. Ei vor fi acompaniați de pianistă Andrada Ștefan. În program sunt piese camerale de mare popularitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*