A fost finalizată reabilitarea drumului dintre Poarta 7 și Poarta 9 din Portul Constanța

Drumul din incinta Portului Constanța a fost reabilitat. FOTO CNAPMC Constanța

Reabilitarea drumului de acces al autovehiculelor dintre Poarta 7 și Poarta 9 a fost finalizată, modernizare care contribuie la o mai bună desfășurare a traficului rutier și o creștere a siguranței în trafic în interiorul Portului Constanța.

Reparațiile acestui sector de drum, care face racordul cu Autostrada A4, au fost realizate din surse proprii ale Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, valoarea acestora fiind de 3.039.126,94 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 11 septembrie 2019, acestea având termen de execuție 3 luni.

Drumul a fost reparat și modernizat pe o lungime de 2,28 kilometri, într-o zonă în care traficul rutier este tot mai aglomerat și această reparație era impusă de nevoia de decongestionare rutieră.

Drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9 era construit din dale de beton și piatră spartă, nefiind reabilitat până acum, punând probleme autovehiculelor care circulau în zonă. Acum, drumul este asfaltat și lărgit în unele zone. Șoferii afectați pot, însă, să achiziționeze piese de camioane de pe Autodoc24.ro.

Dezvoltarea continuă a Portului Constanța, facilitățile create pentru atragerea investitorilor în zonă și proiectele ambițioase derulate în ultimii ani, dar și creșterea continuă a traficului rutier în general au dus la necesitatea investițiilor în infrastructura rutieră, pentru a asigura desfășurarea circulației în condiții optime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*