A cerut și primit șpagă cu promisiunea de a interveni pe lângă primarul din Eforie

Masina de politie in fata Parchet Tribunal si Judecatorie Constanta. FOTO Catalin Schipor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus în data de 17 ianuarie, reţinerea pentru 24 de ore  a unui bărbat din Tuzla pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art.291 Cod penal.

La data de 17 ianuarie 2018, procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore inculpatului CADÎR TENOR, în vârstă de 52 de ani, din comuna Tuzla,

Probatoriul administrat de anchetatori în acest dosar a relevat, ca stare de fapt, că la data de 17 ianuarie, inculpatul Tenor Cadîr, a fost depistat în flagrant după ce a primit de la denunţătorul D.M. sumele de 1.000 de lei şi 300 de euro. Banii îi ceruse pentru a interveni pe lângă primarul oraşului Eforie şi pe lângă alţi funcţionari publici, persoane asupra cărora l-a asigurat că are influenţă. Astfel ar fi putut să îl ajute pe denunțător să obșină permisiunea de a amplasa o tarabă pe str. Panselelor din Eforie Nord, în scopul desfăşurării unor activităţi negustoreşti în perioada de vară a anului 2018, fără îndeplinirea condiţiilor legale (fără depunerea unui dosar, respectiv fără obţinerea unei autorizaţii valabile).

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 30 de zile, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestul la domiciliu al inculpatului pentru următoarele 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*