600 litri de motorină fără documente au fost confiscați de către polițiștii de frontieră din Cernavodă

Motorina a fost confiscată de către oamenii legii. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 600 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, fără documente justificative.

În data de 6 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Cernavodă, o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma controlului, în autoutilitară au fost descoperite trei recipiente încărcate cu produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 600 litri de motorină, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*