40 de copii din Viișoara primesc cadouri de la micuți de vârsta lor prin programul “Umanitara Viișoara”

Umanitara Viișoara
Umanitara Viișoara

O acțiune inedită va aduce lumină în sufletele unor copii din localitatea constănțeană Viișoara. Campania umanitară are loc sâmbătă, 23 Aprilie, începând cu ora 14.00.

Cu sprijinul celor care vor să facă parte din această acţiune umanitară, 40 de copii şi parinții lor vor fi beneficiarii donaţiilor constând în alimente, obiecte de igienă personală, îmbracăminte, încălţăminte sau rechizite. Copiii au vârste cuprinse între 1 şi 15 ani. Peste 60 de micuți constănțeni împreună cu părinții lor au donat deja pachețele și cadouri sâmbătă, în cadrul evenimentului Atelierul Zânelor.

Oricine doreşte să se implice pentru a oferi o bucurie unor familii, care au nevoie să ştie că pe această lume există şi oameni cărora le pasă, poate dona îmbracăminte, jucării, cărţi, alimente, rechizite sau alte bunuri.

Donaţiile se strâng la sediul JCI Constanţa (St. Gh. Lazăr, nr. 6. Se intră de pe Cuza Vodă), de luni, 18 aprilie, până vineri 22 aprilie, între orele 18.00 – 20.00. Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta unul dintre numerele 0725 566 575 sau 0731 407 503.

Cărţile donate vor ajunge atât la copii, cât şi la biblioteca amenajată la centrul construit în casa Parohială din sat. Jucăriile, hainele, atât pentru copii, cât şi cele pentru adulţi, alimentele şi alte bunuri (lemne sau obiecte casnice) vor fi împărţite personal familiilor la cantina socială din cadrul casei Parohiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*