1000 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanța și Bacău vor asigura măsurile de siguranţă la festivalul Neversea

Jandarmii vor fi în număr mare la Festivalul Neversea. FOTO GJM Tomis

Zilnic, aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanţa și Bacău, sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, Garda de Coastă şi Poliţia Locală vor asigura măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment.

Pe toată perioada desfăşurării festivalului Neversea, jandarmii vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor, precum şi în zonele turistice din proximitatea evenimentului.

IMPORTANT
Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Jandarmeria vă recomandă:
Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, jandarmii vor instala un punct de prevenire, de unde puteţi obţine toate informaţiile necesare pentru siguranţa dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanţii Jandarmeriei Române vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine. Participanții sunt rugați să nu vină la eveniment cu bagaje voluminoase pentru că nu este permisă intrarea cu ele.

Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine, cooperaţi şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură. Participanţii care vin însoţiţi de minori sunt rugați să acorde o atenţie sporită acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*