VIDEO Ziua Unirii, celebrată la Medgidia. Valentin Vrabie: “Avem obligația să construim, pentru copiii noștri, o societate curată și liberă”

Primarul Valentin Vrabie, în Hora Unirii la Medgidia. FOTO Adrian BoiogluPrimarul Valentin Vrabie, în Hora Unirii la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Unirea Principatelor Române, înfăptuită de Alexandru Ioan Cuza în anul 1859, a fost celebrată astăzi la Medgidia. Sute de localnici, aleși locali, dar și reprezentanți ai Armatei, Jandarmeriei și Poliției s-au strâns încă de la ora 11.00 în fața Casei de Cultură a Sindicatelor “Lucian Grigorescu”

Manifestările au început cu intonarea Imnului de Stat. Piațeta Decebal a fost locul în care a fost citit Jurămntul către țară al Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar după acest moment, participanții s-au prins în Hora Unirii.

Primarul Valentin Vrabie a subliniat că “nu avem dreptul să uităm istoria. Un popor care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții. Să nu uităm că avem obligația să construim pentru copiii noștri o societate curată, liberă în care să fim și noi sărbătoriți că ne-am făcut datoria pe toată perioada în care am fost sau nu în funcții publice”.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Ziua Unirii, celebrată la Medgidia. Valentin Vrabie: “Avem obligația să construim, pentru copiii noștri, o societate curată și liberă”"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News