Ambulatoriul Spitalului Județean Constanța va fi închis de Ziua Mondială a Sănătății

Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța informează pacienții că vineri, 7 aprilie 2017, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis.

Conform contractului colectiv de muncă la nivel de sector de activitate, ziua de 7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății, este considerată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol ” Constanța.

Personalul din cadrul Ambulatoriului de Specialitate va relua programul cu pacienții luni, 10 aprilie 2017.

Ziua Mondială a Sănătății se celebrează în fiecare an pe 7 aprilie, pentru a marca întemeierea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în anul 1948.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*