Ziua Copilului, sărbătorită la Hotel Iaki cu spectacole și acces la piscina interioară

1 iunie la Hotel Iaki Mamaia
1 iunie la Hotel Iaki Mamaia

Distracție de 1 Iunie, un obiectiv general valabil cu privire la Ziua Copilului. Ce ați spune însă, de o surpriză pe malul mării, o zi cu activități și relaxare, prin care să marcați începutul verii?

Ziua Copilului este o zi specială pentru orice familie. Părinții vor să îndeplinească dorințele copiilor, iar aceștia visează la diverse moduri de a petrece ziua, sau solicită cadouri dintre cele mai sofisticate. Jocul este însă dorința lor cea mai mare, respectiv activitățile petrecute în prezența sau cu implicarea părinților.

Anul acesta, dacă nu sunteți din Constanța, o excursie pe malul mării, cu activități integrate poate fi o ide bună de a vă surprinde plăcut copilul. Pentru ca ziua să fie colorată și antrenantă pentru copii, dar relaxantă pentru părinți, Hotel Iaki organizează de 1 Iunie o zi pe gustul copiilor. Activități variate și distractive vor avea loc în două etape ale zilei: ziua și seara.

Activități de divertisment: 2 spectacole pentru copii, dimineata interval 11.00 – 13.00 si seara interval 19.00 – 21.00

1. Activitate de zi
-Spectacol Experimente trăsnite
-Baloane de săpun
-Face painting
-Acces Gratuit pentru copii* la piscina interioară IAKI SPA
* copiii cu vârstă până în 14 ani, accesul până la ora 14.00
* Acces permis pentru maxim 2 copii/ 1 adult. Tarif adult: 69 lei/ ora.
Interval orar: 11.00-13.00
Tarif: 20 lei/ persoană
Oaspeții hotelului: Gratuit

2. Activitate de seară
-Spectacol de magie
-Baloane de săpun
-Face painting
Interval orar: 19.00-21.00
Tarif: 20 lei/ persoană
Oaspeții hotelului: Gratuit

Pentru detalii și rezervări: 0241/831 360; 0722/822.460.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*