Workshop “Câte mâini are o mamă” cu Dr. Cristian Andrei, la Constanța

Dr. Cristian Andrei, la Constanța
Dr. Cristian Andrei, la Constanța

In tumultul vieții cotidiene, a fi mamă presupune o slujbă de 24 ore. O mamă trebuie să fie atentă în permanență, la tot ce se întâmplă în jurul său și al copiilor săi. O mamă are, însă, de îndeplinit mai multe roluri sociale: femeie, soție și nu în ultimul rând, femeie de carieră.

Nu pare ușor, pentru că nici nu este. Motiv pentru care am invitat un specialist, Dl Dr. Cristian Andrei, să ne dea mai multe detalii despre „time management”, „funcțiile sociale ale femeii”, „independență și apartenență”. Impreună, vom încerca să aflăm răspunsul la întrebarea „Câte mâini are o mamă?”

Workshop-ul va avea loc, Sâmbătă, 28 Mai 2016, la Cămara cu Merinde, de pe Bulevardul Mamaia nr. 180, începând cu ora 12:00, iar participarea este gratuită în limita locurilor disponibile și a înscrierilor.

Dr. Cristian Andrei este medic în neuropsihiatria copilului și adolescentului. A făcut Liceul Sanitar și Facultatea de Medicină. Este editor corespondent la ”The British Journal of Psychiatry”; coordonator al Forumului pentru copii și familii afectate de HIV/SIDA, fondator al Institutului de Relatii Umane București; oferă consultații gratuite, săptămânale, pentru persoanele abuzate sexual, în cadrul organizației ”Salvați Copiii”; consiliere și terapie pentru tinerii dependenți de droguri. Este realizator al emisiunii pe teme de educație sexuală ”Lecții Particulare” la Radio 21; realizator al emisiunii ”Dialog întredeschis” KISS FM și realizator al emisiunii TV „9595” la Antena 1 și invitat în permanență la diferite posturi naționale de televiziune. Este autorul a trei volume: Lecții Particulare, Perna și Ruj, Cine m-a făcut femeie?

Workshop-ul este al 6-lea din seria de evenimente de parenting și este realizat de către Kool Media cu sprijinul partenerilor: Cămara cu Merinde, Dolphin Travel & Events, First Make Up School, Neuron English Romania și Davimat  (mult iubitele mașinuțe și figurine electrice pentru copii din City Park Mall, Tomis, Cora Bratianu, Carrefour Tom) şi partenerilor media: Cuget Liber, Constanța News, Evenimente Constanţa, 101știri.ro. Partenerii vor oferi celor prezenți premii în cadrul tombolei organizate la sfârșitul evenimentului.

Inscrieri la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro  (menţionaţi nume şi număr de telefon). Acces este GRATUIT, dar locurile sunt limitate.

Dr. Cristian Andrei, la Constanța
Dr. Cristian Andrei, la Constanța

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*