Vino să cunoști ONGurile din Constanța la EXPO ONG din VIVO Constanța!

Afișul primei ediții a EXPO ONG

Coaliția ONGurilor Constanța organizează a treia ediție EXPO ONG, cel mai mare târg de voluntariat din județul Constanța. Târgul va avea loc în perioada 24-25 februarie în intervalul orar 10.00-21.00 în VIVO! Constanța.

Scopul evenimentului este promovarea voluntariatului și a conceptului de cetătean activ care își petrece o parte din timpul său liber într-un mod constructiv, implicându-se în rezolvarea problemelor societătii în care trăieste. Organizatorii promovează valori precum: implicare, proactivitate, spirit de lucru în echipă, leadership, dezvoltare personală și oricine crede cel puțin în una din aceste valori ar trebui să viziteze EXPO ONG unde vor fi prezente un număr de 17 ONGuri din domeniile: educație, drepturile omului, artă, cercetare, protecția mediului, sănătate, sport, dezvoltare personală, antreprenoriat și dezvoltare economică.

Cele 17 asociații prezente la EXPO ONG 2018 sunt:

1. Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională

2. Asociația Sportivă Sanasport

3. Asociația pentru promovarea educației creativ-ecologice și abilităților inovative CREATIVE+

4. JCI Constanța

5. Creative Life

6. Organizația Noua Acropolă România Filiala Constanța

7. Asociația United Hands România

8. Asociația Culturală Tomis

9. CCINA Constanța

10. Asociația Historia Renascita

11. Asociația LCG Learning

12. AIESEC Constanța

13. Asociația Elevilor Constanța

14. Cercetașii Marini

15. Asociația Ajungem Mari

16. Alianța Dobrogeană pentru Coeziune a Asociațiilor de Cultură

17. Alianța Dobrogeană pentru Coeziune a Asociațiilor de Dezvoltare Economică

Partener PRINCIPAL: GMB Computers

Parteneri: X Printing, Evenimente Constanța, Good Idea Media, VIVO Constanța, Kiss FM

Coordonator EXPO ONG 2018: Ramona Leonida (0722828121)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua nu stiu ce sa mai fac in perioada asta de coronavirus ca am 5 copii si nu mai pot sai întrețin ca in perioada asta nu mai pot nici sa ma duc la muncă ca lucram cu ziua sa pot sami întrețin familia dar acum chiar am ajuns la disperare sami protejez familia suntem obligați să stăm în casă și sa murim de foame??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*