VIDEO Ziua Educației celebrată la Școala din comuna Peștera

Primarul Marius-Liviu Petre alături de elevi. FOTO Adrian Boioglu
Primarul Marius-Liviu Petre alături de elevi. FOTO Adrian Boioglu

Ziua Mondială a Educației nu a fost o zi în care elevii de la Peștera au stat acasă, ci una în care au lăsat cursurile doar pentru a organiza un eveniment inedit. Școlari de toate vârstele au mers în fața colegilor lor cu poezii, cântece și chiar mici scenete.

“A fost un bun prilej pentru ca elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Peștera, alături de dascălii lor, să aducă un omagiu pentru invitați speciali, adevărate modele ale comunității, ce fac cinste tuturor generațiilor trecute, prezente și viitoare, oameni marcanți ce se evidențiază prin educație și reușesc să contureze calitatea și valoarea: profesori, polițiști, funcționari ai administrației publice locale, asistenți medicali, pompieri, ingineri, oameni de afaceri”, au transmis reprezentanții Școlii gimnaziale nr. 1 Peștera.

La eveniment au participat, pe lângă cadrele didactice, primarul Marius-Liviu Petre și viceprimarul Tudorel Grosu.

Elevii școlii au recitat poezii în limba română, limba franceză și limba engleză , coordonați de profesoarele Scarlat Larisa, Agapie Simona, Cosmeanu Luisa, au cântat și au devenit pentru câteva momente mici actori, coordonați de profesoarele Suliman Sevim, Popa Daniela și Dragomir Ionela.

“E o manifestare de bucurie a comunității în care ne-am regăsit cu toții, foști profesori, actuali profesori, elevi, dar și membri marcanși ai comunității, cei care au plecat cu ani în urmă de pe bancile acestei școli și s-au întors ca membri responsabili, ca oameni de succes în localitate. A fost o întâlnire emoționantă în care eu personal mi-am revăzut foști profesori, unii cu care nu m-am întâlnit ani de zile, m-am întâlnit cu actuali colegi cărora le-am transmis tot sprijinul pe care comunitatea din Peștera o are și o va avea pentru școală, dar m-am întâlnit cu dragii mei elevi, cărora le-am transmis, dincolo de reușita în viață pe care sper că o vor avea, să nu uite de cei șapte ani de acasă, să fie respectuoși, să fie educați, să fie bine crescuți și cu bun simț”, a declarat primarul Marius-Liviu Petre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*