VIDEO Vrei să scapi de hoții de pe plajă? S-a inventat dispozitivul care îți protejează toate lucrurile de valoare pe care le iei pe litoral

Seiful de plajă costă 150 lei
Seiful de plajă costă 150 lei

Nimic nu e mai sfânt decât seiful de la hotel. Cu toate acestea, amatorii de soare și de mare nu-și pot lăsa acolo portofelul, telefonul mobil sau tableta, ochelarii sau crema de protecție solară.

Ce faci atunci când ai ajuns pe plajă și vrei să le lași pe toate pe cearceaf pentru o bine-meritată baie în mare? Rogi un străin să aibă grijă de ele? Speri ca hoții deghizați în vânzători de porumb să nu ajungă la cearceaful tău?

Un dispozitiv prezentat anul trecut ca un prototip pe platforma de finanțare Kickstarter a ajuns acum în magazine. Așa-numitul “Beach Vault” (Seiful de plajă) te ajută să scapi de stres pe malul mării.

Seiful de plajă a fost inventat de doi soți – Krystal și Marcal DaCunha. El era mereu speriat de gândul că cineva poate să-i fure bunurile de valoare, așa că și-a adus aminte de o idee din liceu și a pus-o în practică.

Dispozitivul vine cu un prosop de plajă special pe care îl întinzi pe nisip și sub el înfiletezi Seiful. Prețul “Seifului de plajă” este de 150 lei, dar el poate să protejeze bunuri de zeci de mii de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*