VIDEO Vergil Chițac, decis să facă ordine în PNL. Candidatul liberal la postul de primar caută consilieri din societatea civilă

Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța. FOTO Adrian BoiogluVergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Vergil Chițac, proaspătul preșdinte al liberalilor constănțeni a ieșit pentru prima dată în fața presei. Jurnaliștii nu l-au scutit de întrebări incomode și chiar l-au pus în dificultate de câteva ori.

Vă lăsăm să urmăriți întreaga conferință de presă susținută de candidatul PNL la postul de primar al Constanței și să vă faceți o părere despre modul în care speră să dezvolte orașul nostru. Veți găsi răspunsuri legate de Portul Constanța, stațiunea Mamaia, cartierul Henri Coandă, relația cu PNL, curățenia pe care promite că o face în partid, genul de consilieri pe care îi caută să îi fie alături.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Vergil Chițac, decis să facă ordine în PNL. Candidatul liberal la postul de primar caută consilieri din societatea civilă"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News