VIDEO Vasile Blaga îi cere demisia lui Marian Odor de la finanțe: “Candidații PNL să plece din funcțiile publice înainte de alegeri!”

Vasile Blaga, co-președinte PNL. FOTO Constanța NEWSVasile Blaga, co-președinte PNL. FOTO Constanța NEWS

Disputa legată de nominalizarea pe listele PNL a unor finanțiști cu funcții de conducere în instituțiile publice a ajuns la cel mai înalt nivel. Aflat la Constanța, co-președintele PNL, Vasile Blaga, s-a declarat total împotriva acestor practici.

“Al nostru trebuie să plece cu totul de acolo. Să-și dea demisia! Dacă vrea să îmbrace o haină politică și să candideze toți să-și dea demisia. Nu se poate, pentru că avem situații în toată țara în care se suspendă. Să-și dea demisia și ai noștri și toți PSD-iștii. Ce-i asta? Ești funcționar public până ieri și o săptămână nu mai ești? Un drum e un drum, alt drum e alt drum! Cei care sunt în două luntre nu vor avea nici noroc în alegeri”, a declarat Vasile Blaga.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Vasile Blaga îi cere demisia lui Marian Odor de la finanțe: “Candidații PNL să plece din funcțiile publice înainte de alegeri!”"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News