VIDEO Vacanță ruinată de Revelion pe litoral. Turiștii au găsit o mizerie de nedescris într-un hotel de 4 stele din Mamaia

Hotel de 4 stele cu sobă de tablă la Mamaia
Hotel de 4 stele cu sobă de tablă la Mamaia

Cine plătește pentru un revelion de 4 stele nu se gândește că va avea parte de camere murdare, geamuri nespălate și un hol încălzit cu o sobă improvizată. Turiștii care au ales un hotel cunoscut din Mamaia pentru vacanța e iarnă au refuzat camerele tocmai din motivele de mai sus.

Atunci când au plătit sute de lei pentru vacanța de Revelion, turiștii se așteptau la o masă festivă cu formație live, momente artistice, acces la piscina acoperită și un foc de artificii ca-n povești. Au găsit în schimb un hotel de 4 stele care avea în recepție un godin care ardea și pereți căptușiți cu lemne de foc.

Cerasela Bold, una dintre turistele sosite la hotelul de lux din Mamaia spune că a fost șocată să vadă stivele de lemne din hol și că a găsit camere cu geamuri murdare. Femeia a hotărât să plece și a cerut banii, doar că reprezentanții hotelului au refuzat să-i returneze cei 1700 lei achitați pentru 3 zile de cazare și masa de revelion.

Un alt turist, Laurențiu Apostol, a povestit jurnaliștilor că hotelul era prezentat ca unul foarte bine dotat, cu mișcina, saună, jacuzzi, dar când a ajuns la Mamaia a găsit o locație care nu merită nici măcar două stele.

Reprezentanții hotelului Palm Beach s-au declarat mirați de acuzațiile aduse de turiști. Adrian Drăghici – un angajat al unității de cazare – spune că turiștii au fost încântați de ideea unui șemineu în hol. Banii nu pot fi returnați turiștilor pentru că societatea este în lichidare.

Turiștii păgubiți au doar soluția unei reclamații la ANPC sau pot să acționeze în instanță unitatea de cazare.

UPDATE Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin, a declarat pentru Constanța NEWS că turiștii au ales calea greșită atunci când și-au rezervat vacanța.

“Turiștii trebuie să se informeze și să aleagă în cunoștință de cauză. Cu siguranță nu au apelat la o agenție de turism. Dacă ar fi făcut-o, vacanța lor ar fi fost în regulă”, a spus Aurelian Marin pentru Constanța NEWS.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*