VIDEO Vă place porumbul fiert de pe litoral? Iată condițiile în care se prepară

Iată cum se pregătește porumbul pentru fiert

Vă place porumbul fiert? Îl cumpărați de la tonete sau de la vânzătorii ambulanți? Ați avut vreodată dubii cu privire la modul în care este pregătit și preparat?

Inspectorii OPC Constanța au găsit un „punct de lucru“ în zona Perla, din stațiunea Mamaia. Porumbul depozitat într-o cameră care probabil folosește și ca loc de dormit, era depozitat pe jos și în cutii. După ce era curățat, porumbul era, cel puțin așa susțin cei pe care inspectorii OPC i-au găsit la muncă, spălat  într-o chiuvetă dintr-o toaletă insalubră.

Potrivit unei înregistrări video realizată de echipa de control, marfa era pregătită pentru autoservirea Cleopatra

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*