VIDEO Un bărbat a ajuns la spital în comă după ce a fost lovit de un cal și de căruța pe care acesta o tracta

Elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Un căruțaș din Independența este cercetat de către polițiști după ce a accidentat grav un consătean. Victima a fost preluată de elicopter și transportată la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Independența, la intersecția DJ 392 cu strada Brutăriei. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în zonă se poate vedea cum victima, un bărbat de 57 de ani s-a angajat în traversarea străzii Brutăriei. Când era aproape de jumătatea străzii, o căruță virează la dreapta de pe Drumul Județean, iar pietonul este lovit în plin de cal, care apoi trece peste el.

La fața locului a fost trimis un echipaj medical al ambulanței, care l-a găsit pe bărbatul lovit în comă. A fost chemat în ajutor elicopterul SMURD, care l-a transportat la Spitalul Județean Constanța.

Cazul este anchetat de către Biroul Poliției Rutiere Mangalia.

Update

Conducătorul atelajului hipo are 36 de ani, din Botoșani. Acesta se deplasa dinspre satul Movila Verde către Dumbrăveni, a scăpat de sub controlul vehiculul cu tracțiune animală, moment în care a surprins și a accidentat puternic un bărbat, ce se deplasa pe marginea carosabilului.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și parasirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*