VIDEO Tudorel Chesoi, vicepreședinte PNȚCD, propune simulări de incendiu în școli

Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu
Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu

Declarațiile nepotrivite ale liderului Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat, Aurelian Pavelescu, au fost sancționate de echipa de la Constanța.

”Noi suntem reprezentanții legali, și de drept și de fapt, ai PNȚCD, și în Constanța, și la nivel național. Am avut și un congres, care este pe rolul instanței de judecată pentru a fi înregistrat. Argumentul cu care dovedim clar că suntem reprezentanții legali ai PNȚCD este hotărârea prin care au am câștigat procesul cu Aurelian Pavelescu, pe care l-am dat în judecată pentru că m-a exclus din partid, și Curtea de Apel București a hotărât desființarea hotărârilor lui Pavelescu și a admis cererea mea, prin care ceream anularea sancțiunii, dată și așa în mod cu totul și cu totul abuziv”, a explicat consilierul local Tudorel Chesoi.

Țărănistul a venit în aceeași conferință de presă cu ideea ca autoritățile locale să verifice felul în care școlile din județul Constanța au primit aprobările de funcționare. Totodată, Tudorel Chesoi propune ca elevii să desfășoare exerciții de urgență în caz de incendiu.

“Cred că în aceste simulări trebuie implicați și elevii. Sigur, contează și vârsta lor. Trebuie însă să îi instruim pe toți. Cred însă că este un lucru interesant ca ISU să facă simulări în toate unitățile școlare. În școli pericolele pot fi chiar mai mari decât într-un club. Cred că, după tragedia de la Colectiv, vor urma controale în toate cluburile, dar subliniez necesitatea de a organiza controale în toate unitățile de învățământ, în toate unitățile publice, chiar și în biserici”, a declarat Tudorel Chesoi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*