VIDEO Trupa Vunk, Andreea Bănică și Guess Who sunt cap de afiș la Revelionul de la Constanța. Primăria cheltuie jumătate de milion de lei pentru petrecerea dintre ani

Vunk, Andreea Banică și Guess Who cântă la Constanța de Revelion. FOTO: Facebook. Colaj: Constanța NEWS - www.ctnews.ro
Vunk, Andreea Banică și Guess Who cântă la Constanța de Revelion. FOTO: Facebook. Colaj: Constanța NEWS - www.ctnews.ro

Constănțenii vor avea în sfârșit o petrecere de Revelion așa cum se întâmplă în marile orașe ale lumii. Pe scena amplasată în Piața Ovidiu vor urca mai multe trupe, DJ, ansambluri populare, dar și primarul interimar Decebal Făgădău.

Primăria scoate din buzunar pentru acest eveniment peste 520.000 lei, bani cu care sunt plătiți artiștii, este închiriată scena și luminile și sunt achitate cheltuielile legate de focul de artificii de la miezul nopții.

În premieră, toți cei care nu vor putea să ajungă în Piața Ovidiu sau nu vor avea un televizor în preajmă vor putea să urmărească spectacolul, în direct, pe YouTube.

Programul începe la ora 20.00 cu MC Florian Ghimpu. Două ore mai târziu urcă pe scenă Andreea Bănică. Recitalul blondei de la malul mării durează doar 30 minute.

La ora 22.45, un artist respectat al hip-hop-ului românesc, Guess Who va ridica audiența în aer pentru jumătate de oră.

La ora 23.15 este programat un show de lasere și lumini, urmat de trupa Vunk. Băieții vor fi pe scenă atunci când se face numărătoarea inversă pentru anul 2016 și toată lumea va asista la cele 10 minute de focuri de artificii, după care vor începe a doua parte a show-ului lor.

După miezul nopții, constănțenii aflați în piața Ovidiu vor vedea trupa de dans a Andreei Duță, o vor asculta pe Maria Radu, o altă trupă de dans și un recital al trupei Glance.

Ansamblul folcloric Brâulețul va urca pe scenă după ora 1.00 a dimineții de 1 ianuarie, iar DJ-ii vor încheia petrecerea după ora 2.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*