VIDEO Târgul de Turism Vacanța își deschide porțile. 24 de firme te așteaptă să-ți alegi vacanța pentru 2016

Târgul de Turism Vacanța, martie 2016
Târgul de Turism Vacanța, martie 2016

Trei zile de oferte speciale pentru concediile constănțenilor. Târgul de Turism Vacanța se deschide vineri, 11 martie, la Maritimo. Cel mai mare eveniment de profil din zonă, ajuns la a 8-a ediție, se desfășoară până pe 13 martie.

Cele 24 de firme prezente au pregătit standuri pe 183 mp. În cele trei zile de târg constănțenii vor putea să aleagă o destinație de vacanță și să profite de ofertele de tip first booking și early booking. La târg vor fi asociații de promovare turistică, tabere școlare, companii de transport dar și, în premieră, trei companii aeriene: Turkish Airlines, Blue Air și Tarom.

Vizitatorii pot trece pe la standuri în fiecare zi între orele 10.00 – 22.00. Vineri la ora 12.00 este programată deschiderea oficială a Târgului, iar duminică la ora 20.00 are loc tombola târgului.

Iată premiile oferite vizitatorilor:

TURKISH AIRLINES – oferă 1 bilet de avion dus-întors pe ruta Constanţa – Istanbul, clasa: Economic.

Blue Air oferă un bilet de avion dus întors către orice destinaţie operată regulat de Blue Air, cu toate taxele incluse şi un bagaj de cală gratuit.

ASOCIAŢIA DESCOPERĂ STRAJA – PENSIUNEA DAINA – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.

ASOCIAŢIA DESCOPERĂ STRAJA – VILA ALPIN – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.

HOTEL AFRODITA ( BACOLUX HOTELS) – BĂILE HERCULANE oferă un weekend- 2 nopţi de cazare/cameră dublă/md inclus – acces gratuit SPA – valabil până 31.05.2016, mai puțin in perioadele cu oferte speciale.

HOTEL DIANA (BACOLUX HOTELS) – BĂILE HERCULANE oferă un weekend- 2 nopţi de cazare/cameră dublă/md inclus – acces gratuit SPA – valabil până 31.05.2016, mai puțin in perioadele cu oferte speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*