VIDEO Spațiul verde din Mamaia, transformat în parcare gratuită de turiști

Parcare pe spațiul verde la Mamaia. FOTO Captură Video
Parcare pe spațiul verde la Mamaia. FOTO Captură Video

Zona verde de lângă Aqua Magic Mamaia a fost distrusă de sute de șoferi care au ales să-și parcheze mașinile pe iarbă.

UPDATE: Poliția Locală Constanța are competența de amendare a șoferilor care opresc și staționează pe spațiul verde. Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Valentin Chiriță a declarat, pentru Constanța NEWS, că amenzile sunt cuprinse între 400 și 800 lei.

În momentul de față, oamenii legii au demarat deja cercetarile pentru identificarea șoferilor indisciplinați.

“Noi acționam și împreună cu colegii noștri de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Constanța pentru identificarea conducătorilor auto. Săptămâna trecută am avut o sesizare și au fost luate măsurile legale în vigoare. Peste drum erau spații goale de parcare. La fel și în parcarea de la Cazino Mamaia. In statiunea Mamaia se actioneaza zilnic in echipe mixte de politisti locali si politisti IPJ . Persoana care este identificata la vehicul este sanctionata contraventional pe loc cu amenda cuprinsa intre 400-800 lei conform HCL 184/2013 privind imbunatatirea activitatilor de gospodarire, protectia mediului, intretinere si infrumusetare a municipiului Constanta. Pentru persoanele care se fac vinovate de aceste fapte , care nu sunt la fata locului , se demareaza procedura identificarii si sanctionarii conform prevederilor legale in vigoare. In perioada 1 – 7 august 2017 politistii locali au aplicat un numar de 73 sanctiuni contraventionale in valoare de 12.400 lei.Mentionam ca exista panouri ce avertizeaza turistii ca nu au voie sa stationeze pe spatiile verzi sau cu aceasta destinatie”, a declarat Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța. 

 

Credit video: Edy Mustafa

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*