VIDEO Scandal pe plaja Mamaia. Mai mulți indivizi care au bătut un barman și tăiat un polițist au fost luați pe sus de jandarmi

Scandalgii, prinși de jandarmi. FOTO Good Guys in Uniform
Scandalgii, prinși de jandarmi. FOTO Good Guys in Uniform

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, la data de 13.08.2017, ora 15.30, printr-un apel 112 că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai mulți bărbați fac scandal.

Ei au stricat câteva șezlonguri și au agresat un barman. Un angajat al Departamentului de Acțiuni Speciale al Poliției, aflat în timpul liber, a încercat să-i liniștească, dar agresorii au devenit și mai violenți și au sfârșit prin a-l tăia pe polițist. Acesta a sunat la numărul de urgență 112.

În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat 8 bărbați domiciliați în județul Ialomița. În imaginile postate pe pagina “Good Guys in Uniform” este surprins momentul reținerii scandalagiilor. Indivizii au încercat să fugă pe plajă, printre turiști, dar au fost imobilizați de jandarmi.

Acțiunea s-a terminat cu aplauzele celor care au asistat la toată scena.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției Mamaia pentru audireri. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Update – 17.45

7 din cei implicați în evenimentul din stațiunea Mamaia au primit ordonanțe de reținere, iar celălalt va fi cercetat în libertate. Toți vor fi cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi dintre ei și pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase. Dosarul va ajunge la parchet care va înainta instanței de judecată propunere de arestare preventivă pentru cei 7 bărbați din Jud ialomița.

Imaginile au fost publicate pe pagina “Good guys in uniform”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. a cam fost zi neagra pentru roooommmmmiiii nostri! si la mare si la….deal( bascov -arges!). rau este ca nu-i nici primul nici ultimul caz…lipsa lor de educatie duce inevitabil la astfel de manifestar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*