VIDEO Primăria Peștera a început lucrările de reabilitare la școli și grădinițe. 460 copii vor învăța în condiții mai bune

Școlile din Peștera înainte de reabilitare
Școlile din Peștera înainte de reabilitare

Primăria Peștera a găsit cea mai bună soluție pentru a avea școlile și grădinițele reabilitate la un preț mic. Toate lucrările se fac cu angajații administrației locale și astfel totul e gata mai devreme.

Primarul Marius-Liviu Petre spune că în acest an sunt reabilitate trei școli (cea din Peștera, Izvoru Mare și Ivrinezu Mare) și patru grădinițe (Peștera, Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic și Izvoru Mic). Personalul auxiliar al unităților de învățământ a fost chemat deja la lucru, iar cele mai dificile lucrări sunt realizate de angajații Edilprest, firma primăriei Peștera.

Lucrările constau în văruitul pereților interior și reparații ale ușilor și mobilierului. La școala din Ivrinezu Mare va fi refăcută și fațada.

“Peste 460 de copii vor beneficia de aceste lucrări și speram ca până la 1 septembrie totul să fie gata. În plus, achiziționam în această perioadă 100 tone de lemne și 40 tone de cărbune pentru încălzirea școlilor și grădinițelor”, a declarat primarul Marius-Liviu Petre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*