VIDEO Primăria Peștera a început lucrările de reabilitare la școli și grădinițe. 460 copii vor învăța în condiții mai bune

Școlile din Peștera înainte de reabilitareȘcolile din Peștera înainte de reabilitare

Primăria Peștera a găsit cea mai bună soluție pentru a avea școlile și grădinițele reabilitate la un preț mic. Toate lucrările se fac cu angajații administrației locale și astfel totul e gata mai devreme.

Primarul Marius-Liviu Petre spune că în acest an sunt reabilitate trei școli (cea din Peștera, Izvoru Mare și Ivrinezu Mare) și patru grădinițe (Peștera, Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic și Izvoru Mic). Personalul auxiliar al unităților de învățământ a fost chemat deja la lucru, iar cele mai dificile lucrări sunt realizate de angajații Edilprest, firma primăriei Peștera.

Lucrările constau în văruitul pereților interior și reparații ale ușilor și mobilierului. La școala din Ivrinezu Mare va fi refăcută și fațada.

“Peste 460 de copii vor beneficia de aceste lucrări și speram ca până la 1 septembrie totul să fie gata. În plus, achiziționam în această perioadă 100 tone de lemne și 40 tone de cărbune pentru încălzirea școlilor și grădinițelor”, a declarat primarul Marius-Liviu Petre.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Primăria Peștera a început lucrările de reabilitare la școli și grădinițe. 460 copii vor învăța în condiții mai bune"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News