VIDEO Povestea românilor care s-au cunoscut în Singapore și se căsătoresc la Constanța. Adrian a cerut-o pe Iulia de soție cu o proiecție specială la cinema

Adrian Daniel Stroe și Iulia Maria Pascu

Dragostea te găsește acolo unde te aștepți mai puțin. Așa se poate rezuma povestea a doi tineri români care s-au întâlnit de partea cealaltă a pământului.

Adrian Daniel Stroe are 30 ani și este Casino Host. Iubita lui actuală, Iulia Maria Pascu lucra și ea tot în Cazinoul de pe luxoasa nava “Legend of the Seas”. S-au cunoscut pe 13 septembrie 2015 atunci când Adrian a ajuns la bordul navei, într-un port din Singapore Fata a venit la el și s-a prezentat: “Hi, I am Iulia”. Nu avea de unde să știe că el este român și nici că vor ajunge să petreacă o viața împreună.

O melodie pentru marele moment

Două săptămâni mai târziu, Adrian și Iulia deveneau un cuplu și pe 11 Aprilie 2016 el a cerut-o de soție.

Inelul primit de Iulia de la Adrian. FOTO Arhiva personală
Inelul primit de Iulia de la Adrian. FOTO Arhiva personală

Adrian a mărturisit pentru Constanța NEWS că și-a dorit întotdeauna să o surprindă cu o cerere în căsătorie specială. Nu aveau decât două luni de relație atunci când el a început să caute inelul de logodnă. Nu l-a găsit în alte țări așa că a comandat unul din București. Era din aur alb de 14 karate, cu un diamant în mijloc și alte 24 diamante mai mici de jur împrejur.

Tânărul constănțean a pregătit un film cu bucăți din serialul lor preferat și o coloană sonoră pe o piesă a lui Michael Buble. Atunci când a apelat la un cinematograf 4DX din Constanța s-a lovit de un refuz pentru că nu avea drepturile de autor pentru imagini și sunet, așa că a decis să o ia de la zero. A apelat la o trupă pop din Năvodari care au interpretat o piesă special pentru viitorii logodnici.

Adrian și Iulia au mers la un film împreună pe 10 Aprilie și el i-a propus ei să revină la cinema a doua zi. Fata a acceptat fără să bănuiască ce urmează să se întâmple. Înaintea peliculei, băiatul a ieșit din sală pentru doar câteva minute și ea a rămas acolo înconjurată de complicii viitorului ei logodnic care îi filmau reacțiile.

Pe marele ecran a rulat videoclipul care era presărat cu imaginile lor. Spre final, Iulia, deja în lacrimi, l-a văzut pe Adrian cum intră în sală cu un buchet de flori și inelul cu diamante. Tânăra a zis “Da”.

Viitor pe cea mai mare navă de croazieră din lume

Adrian și Iulia nu plănuiesc o nuntă în viitorul apropiat. Ei spun că vor merge să lucreze pe vasul Oasis of the Seas, urmează să-și cumpere o casă în Constanța și se gândesc la căsătorie abia în anul 2018. Tot pentru atunci ei plănuiesc și un copil care să le întregească familia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*