VIDEO O femeie a încercat să își pună capăt zilelor în Cernavodă. S-a aruncat de pe podul Sf. Maria, în apă

Femeia a fost scoasă în viață din apă. FOTO Captură video

Tentativa de suicid a avut loc în jurul orei 14.20, un șofer observând la mijlocul podului Sf. Maria o poșetă, o pereche de pantofi și o sticlă de suc. Acesta a găsit la scurt timp un polițist local căruia i-a sesizat cele constatate.

Imediat s-a dat alarma prin 112, iar la fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea, Garda de Coastă, Poliția Transporturi și Serviciul de Ambulanță. La scurt timp, ambarcațiunea Poliției Transporturi Navale a ajuns la fața locului și au găsit-o pe femeie în apă. Au intervenit și au ridicat victima care era conștientă în șalupa lor și au transportat-o la mal.

„Aflându-ne în exercitarea atribuțiilor de serviciu, azi (marți, 13 martie – n.r.), în jurul orei 14.20, am fost sesizați verbal de către un conducător auto că pe podul Sfânta Maria, mai precis la mijlocul podului, la pasarelă, a fost găsită o geantă, o pereche de pantofi și o sticlă cu băutură răcoritoare. Ne-am deplasat la fața locului, am efectuat verificări, am asigurat locul faptei și, totodată, am constatat că în apa canalului Dunăre – Marea Neagră s-a aruncat o persoană de sex feminin. Am anunțat organele competente, în speță Poliția Orașului Cernavodă, Poliția Transporturi… Victima a fost recuperată și dusă în siguranță la spital. Menționez faptul că victima este din Călărași, în vârstă de aproximativ 41 de ani”, a declarat polițistul local Marian Vilău.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, pacienta era conștientă, stabilă dar hipotermică, luându-se măsura de a fi transportată la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*