VIDEO Noul Delfinariu din Constanța este gata să-și deschidă porțile. În primele zile, vizitatorii nu plătesc biletul întreg

Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor
Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor

Noul Delfinariu din Constanța a fost finalizat și este gata să-și primească oaspeții: cei doi delfini și peste 1350 de vizitatori la fiecare spectacol. Mutarea delfinilor începe luni, 25 iulie, iar pentru câteva zile constănțenii și turiștii vor putea să vadă mamiferele când se acomodează cu noua lor casă.

Citește și: FOTO VIDEO Delfinii din Constanța au fost mutați în noul bazin. Turiștii îi pot vedea la ședințele de acomodare timp de două zile

Drept urmare, în primele zile nu vor avea lor spectacole, dar turiștii nu trebuie să plătească biletul întreg, ci doar 25% din valoarea lui, adică suma plătită de obicei pentru Microrezervație. Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă a explicat pentru Constanța NEWS pașii care vor urma și a dezvăluit, în premieră, planul pentru anul viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*