VIDEO Noapte grea și sângeroasă pentru polițiști: sinucideri atipice și conflicte rezolvate cu cuțitul în mână

Polițiștii au reușit să îl prindă pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

Doi morți și un rănit au fost înregistrați în noaptea de sâmbătă spre duminică, în toate trei cazurile fiind vorba de folosirea de obiecte tăioase și înțepătoare.

Prima solicitare a fost în jurul orei 21.20, pe strada Theodor Burada, la un bărbat de 62 de ani care fusese înjunghiat. Personalul medical al ambulanței ajunsă la fața locului l-a găsit pe pacient în stop cardio-respirator. S-a acordat primul ajutor și s-a încercat manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii sosiți și ei la fața locului au stabilit că victima a fost înjunghiată de un cunoscut, în urma consumului de alcool și a unui conflict spontan. Suspectul și-a recunoscut fapta, el fiind de altfel cel care a apelat la un vecin să sune la 112 și să anunțe crima.

La scurt timp, un alt apel la 112 anunța o altă victimă, tot de 62 de ani găsită înjunghiată, pe strada Nehoiu. Aici se pare că a fost vorba de o sinucidere, victima înjunghiindu-se singura

Un caz care le-a dat bătăi de cap polițiștilor a fost la scurt timp după miezul nopții. Un bărbat de 37 de ani a sunat în jurul orei 1.00 la 112 și a anunțat că a fost atacat și tăiat pe față și pe abdomen de un individ, agresiunea petrecându-se pe bulevardul Aurel Vlaicu în zona sensului giratoriu de la Taverna Sârbului. Victima a fost preluat de o ambulanță și transportată la spital. Din primele cercetări ale anchetatorilor a reieșit că respectivul apelase la serviciile unei prostituate din zonă, iar în urma unei neînțelegeri, aceasta și-a chemat protectorul în ajutor. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere penală a celor implicați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*