VIDEO Minionii vin în sala 4DX de la Cinema City Constanța

Minionii
Minionii vin la Cinem City 4DX

După “Misiune Imposibilă”, a venit rândul unui film de animație să amuze spectatorii amatori de senzații sporite în sala 4DX. Minionii este primul film de animație din sala cu tehnologie 4DX a multiplexului Cinema City din City Park Mall Constanța.

Cei de la Cinema City spun că noua tehnologie amplifică momentele comice din film. De exemplu, șcena în care un minion se prăbușește sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sală se mișcă în sus și în jos, iar mișcările sunt combinate cu adieri de vânt, pentru a conferi o senzație amuzantă greșelii simpatice pe care o face minionul. Când Bob sare de bucurie și chicotește în jurul patului său, scaunele din sală vibrează, iar spectatorii vor simți întocmai bucuria lui Bob. Iar când minionii se ciocnesc unul de altul, audiența va avea aceeași senzație ca și micuții eroi din film.

Dacă nu știi deja cine sunt minionii, atunci trebuie să mergi să-i vezi. Dezvoltate inițial ca personaje secundare în filmul de animație Despicable Me, dolofanii de culoare galbenă au devenit atât de iubiți de publicul din toată lumea încât au ajuns să capete propriul lor film.

Cu scopul de a duce distracția la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticăloasă pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, când ea apare în fața minionilor cu rochia roșie, audiența va simți mișcările verticale puternice generate de mișcarea faldurilor rochiei în sus și în jos, în față și în spate. Spre deosebire de minioni, a căror prezență este însoțită de un legănat timid al scaunelor, când frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se mișcă puternic.

Minionii vin pe litoralul Mării Negre, în sala 4DX de la Cinema City începând cu 10 august. Filmul poate fi vizionat 3D dublat în limba română, programul fiind de luni până joi la ora 12.40.

Preţul biletelor pentru acest film în sala 4DX este de 31 de lei (preț întreg). Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Acest preț nu include costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei. Detalii suplimentare pe www.cinemacity.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*