VIDEO Militarii români și cei americani se antrenează în Poligonul de la Babadag. Exercițiul Platinum Lynx începe pe 16 Aprilie

Exercițiu militar în Poligonul de la Babadag
Exercițiu militar într-un poligon din Dobrogea

Desfășurare de forțe impresionantă în poligonul de instrucție de la Babadag, județul Tulcea. Forțe din România și Statele Unite ale Americii iau parte timp șase zile la un exercițiu bilateral NATO pentru perfecționarea apărării în Europa de Est.

Infanteria Marină și Marinarii Companiei de Arme ntrunite la Black Sea Rotational Force merg la Babadag începând cu 16 Aprilie. Pe durata exercițiului trupele multinaționale vor susține atacuri mecanizate care implică tancuri și artilerie.

“Suntem cu toții aici în calitate de Parteneri Aliați, învățăm să cooperăm eficient și să oferim capacitatea de a răspunde într-o situație de criză oriunde în lume în calitate de forță aliată”, a declarat Lt. Col. Justin Ansel, comandatul BSRF.

Joi, 21 Aprilie 2016 va avea loc o demonstrație de tragere cu arme combinate. Compania de Arme Întrunite staționată în Bulgaria a sosit în luna august 2015 pentru a oferi suport aliaților și partenerilor NATO din regiune și pentru a consolida exercițiile multi-naționale cu capacitățile mecanizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*