VIDEO Luminița Vlădescu (PSD), aleasă viceprimar al municipiului Medgidia. Prima reacție a primarului independent Valentin Vrabie

Luminița Vlădescu, viceprimarul municipiului Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Luminița Vlădescu, viceprimarul municipiului Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii municipali din Medgidia s-au întrunit într-o ședință extraordinară pentru a vota trei proiecte aflate pe ordinea de zi.

Singura propusă pentru funcția de viceprimar a fost reprezentanta PSD, Luminița Vlădescu. Ea a fost validată cu 13 voturi “pentru” și 6 voturi “împotrivă” pentru un nou mandat de viceprimar între 2016 și 2020.

Consilierii au ales și componența comisiilor din CL: Comisia pentru probleme de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe, administrarea domeniului public și privat al municipiului, servicii, comerț și agricultură, Comisia pentru probleme de amenajarea teritoriului și urbanism, lucrări publice, protecția mediului, conservarea monumentelor istorice, arhitectură și urbanism, comisia pentru probleme de administrație publică locală, juridic și de disciplină, respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor și comisia pentru probleme de învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, activități social-culturale și culte.

“În continuare voi fi același om care vrea să facă lucruri bune pentru oraș alături de primarul ales. Orașul are nevoie de un suflu nou și are nevoie ca ceea ce promitem să și realizăm și sunt convinsă că vom face asta. Întotdeauna viceprimarul are atribuții date de primar. Eu și în vechiul mandat am propus proiecte pentru dezvoltarea orașului, dar cel care semnează și duce la îndeplinire aceste proiecte este primarul. Este normal că dacă primarul își dorește aceste proiecte, se vor realiza. Voi milita pentru proiectul de asfaltare care e dorit de toată lumea, locuințe sociale și proiectele care deja sunt în lucru: anvelopare blocuri, proiecte pe plan operațional “Capital Uman”, a declarat Luminița Vlădescu pentru Constanța NEWS.

Primarul Valentin Vrabie recunoaște că nu și-ar fi dorit un primar PSD, ci mai degrabă din grupul de susținători ce au fost alături de el timp de 2 ani de zile.

“Au început să vină investitorii în Medgidia și de această imagine a consiliului local depinde foarte mult. Consilierii au ales ca domna Vlădescu să fie viceprimar. Va fi colaboratoarea mea și nu voi face diferență. Voi crea același mod de administrație publică transparentă și nu mi-e teamă de dușmani pentru că nu te pot împiedica cu nimic”, a declarat Valentin Vrabie pentru Constanța NEWS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*