VIDEO Îți plătești intrarea la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii cu 5 pet-uri și câștigi premii la “Ora Pământului”

Ora Pamântului la CMSN
Ora Pamântului la CMSN

Sâmbătă, 19 martie, celebrăm “Ora Pământului”. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii în colaborare cu Astronom Experience și Asociația Scutul Cinegetic au pregătit evenimentul “Încarcă-te cu Energie”.

Încă de la intrare, participanții demonstrează că le pasă de reciclare și natură pentru că plătesc taxa cu 5 PET-uri. Vizitatorii sunt așteptați începând cu ora 18.00 pentru a se încărca cu energie prin jocuri și concursuri și pentru a asculta “Muzica Pământului”.

Punctul culminant al acestui eveniment are loc între orele 20.30 și 21.30 atunci când se sting luminile. Constănțenii vor avea ocazia să privească astrele cu ajutorul a trei telescoape astronomice amplasate pe spațiul verde de la Microrezervația Constanța.

Și dacă nu era de ajuns, primii 100 de vizitatori vor primi câte un tricou gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*