VIDEO Interviu: Școala de Vară “Tinerii de azi – Adulții de mâine” își deschide poțile la Eforie Nord

Școala de Vară "Tinerii de azi - Adulții de mâine"
Școala de Vară "Tinerii de azi - Adulții de mâine"

Asociația Generației de Azi a reușit să mobilizeze și în acest an sute de tineri din toată țara pentru o Școală de Vară specială. Evenimentul are loc de această dată la Eforie Nord, începând cu 23 august.

Ediția a treia va fi împărțită între cursurile de zi și workshop-urile de după-amiază pentru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 ani. Timp de aproape o săptămână, ei vor avea ocazia să se dezvolte personal prin educația non-formală și vor avea ocazia să discute cu oameni de valoare din România, adevărate modele demne de urmat.

Echipa Constanța NEWS a realizat în acest sens un interviu cu președintele Asociației Generației de Azi, Cristian Tănase, care a dezvăluit o parte dintre secretele acestei ediții a Școlii de Vară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*