UPDATE VIDEO Imagini șocante în traficul bucureștean. Angajatul unei firme din Constanța sare de la volan și împarte pumni unui alt șofer

Angajatul firmei "Black Sea Suppliers" bate un alt șofer. FOTO Captură video
Angajatul firmei "Black Sea Suppliers" bate un alt șofer. FOTO Colaj: Constanța NEWS

UPDATE: Reprezentanții “Black Sea Suppliers” susțin că șoferul bătăuș nu este angajat al firmei, ci soțul unui angajate și acesta nu avea niciun drept să conducă autoturismul.

O scenă scurtă petrecută pe un bulevard bucureștean a devenit virală pe Internet. Angajatul unei firme din Constanța (Black Sea Suppliers) a fost surprins în timp ce se certa cu un alt șofer. El i-a tăiat calea celuilalt participant la trafic și s-a enervat când gestul i-a fost întors.

Bărbatul a uitat că se afla la volanul unei mașini date de firmă și că reprezintă imaginea acesteia, iar la primul semafor a sărit să-l bată pe celălalt conducător auto.

Imaginile surprinse de o cameră video au fost postate de utilizatorul “Tokyo 56“.

Reprezentanții firmei constănțene și-au cerut scuze pentru comportamentul conducătorului auto, într-un email trimis pe adresa redacției.

“Ne cerem scuze pentru comportamentul conducatorului auto, comportament inacceptabil indiferent de situatia in care s-a aflat. Precizez ca acesta nu este, nu a fost si, in mod sigur, nu va fi niciodata un angajat al companiei noastre.

Evident ca ne disociem si consideram ca inacceptabil  orice tip de agresiune verbala si/sau fizica a persoanei respective.

In acest moment investigam modul in care aceasta persoana a ajuns sa conduca un autovehicul al societatii noastre si va asigur ca vom lua toate masurile necesare, atat legale cat si morale, pentru sanctionarea acestui individ”, a declarat Iulian Pavel, marketing manager la Black Sea Suppliers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*