VIDEO Imagini de la incendiul de Revelion care a distrus un apartament din Constanța. Polițiștii îi caută pe cei care au lansat racheta

Incendiu de apartament. FOTO Captură video
Incendiu de apartament. FOTO Captură video

Folosirea incorectă a materialelor pirotehnice poat duce la tragedii. O rachetă lansată de niște tineri din Constanța în noaptea de revelion a distrus un apartament. Imaginile surprinse de camerele video au fost date abia astăzi publicității de către proprietari pentru că făptașii nu au fost încă sancționați.

În imagini se observă momentul de după care racheta a ajuns în balconul unui apartament de la etajul 1 al blocului AV 4, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Incendiul se întâmpla la puțin timp după miezul nopții, de Revelion.

Flăcările au cuprins imediat balconul și mai apoi o cameră. Incendiul a distrus o canapea, un computer și alte electronice din casă. Toți pereții au fost afumați, iar focul i-a scos din case pe locatarii speriați. Pompierii au venit la scurt timp și au reușit să stingă incendiul. Chiar și așa, pagubele sunt de peste 50.000 lei.

Proprietara apartamentului spune că se afla într-un dormitor alăturat atunci când a izbucnit incendiul. Ea a fost anunțată de un vecin că îi arde balconul. Mamei femeii i s-a făcut rău, dar a refuzat internarea. Ea susține că a oferit polițiștilor imaginile imediat după revelion, dar până acum oamenii legii nu au reușit să-i prindă pe cei care au lansat materialele pirotehnice.

Conducerea IPJ Constanța a cerut o anchetă internă pentru a arăta dacă polițiștii și-au făcut treaba în acest dosar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*